Serveis

Manteniment de piscines

D’un correcte manteniment de les piscines dependrà el funcionament i la durabilitat de les instal·lacions.

A Eix Ambiental ens encarreguem de la posada a punt i de tot el que necessitis perquè disfrutis de la piscina sense preocupar-te.

  • Neteja del vas de la piscina.
  • Neteja dels elements d’accés.
  • Neteja del perímetre.
  • Revisió i posada en marxa de la piscina i equips de cloració.
  • Comprovació de tot el sistema hidràulic.
 

Comptem amb un personal amb experiència contrastada i amb qualificació per instal·lar equips de dosificació i control, equips de cloració salina, climatització de piscines, reparació de robots, etc.

El nostre personal realitza serveis de manteniment i subministrament de producte químics tant en piscines públiques, comunitàries i privades. Realitzem visites diàries o a mida del client. Neteja integral de la piscina, supervisió de la instal·lació, anàlisi química amb instrumentació digital en cada visita i ajust dels paràmetres químics de l’aigua.

A les nostres instal·lacions també podrà trobar un laboratori químic propi amb el qual podem analitzar els paràmetres més importants de l’aigua (Clor Lliure-Clor Total-Brom-Oxigen-pH-Alcalinitat- duresa-àcid cianúric-Fosfats-Ferro-Coure i Sal entre d’altres). Porteu-nos una mostra d’aigua i li farem una primera analítica gratuïta per a realitzar la posada a punt de la seva piscina

Escriu per a buscar
Cistella de la compra

No hi ha productes a la cistella.