Empresa

Les empreses les fan les persones, l’equip humà és el valor més important que té l’empresa

Eix Ambiental som un equip de professionals amb seu a Vic (Osona) Barcelona que ens preocupem per donar solucions globals a tot tipus de problemes relacionats amb l’aigua, la salut i el medi ambient.

A Eix Ambental disposem d’un sistema de gestió de qualitat propi, certificat amb la ISO 9001.

Oferim solucions específiques i ajustades a les seves necessitats.

Transformem els problemes en solucions efectives.

Façana d'eix-ambiental
Imatge dels membres d'Eix Ambiental

Direcció

MONTSERRAT BRAUT

Llicenciada en Ciències Químiques, per la Universitat de Barcelona (col·legiada nº 4401) i Màster en Gestió Integral de l’Aigua per la Fundació Politècnica de Catalunya, ha dedicat la seva vida laboral a fer créixer l’empresa, envoltant-se dels millors professionals i d’un equip humà molt apreciat per ella mateixa i tots els seus clients.

Administració

MONTSE ALÓS

Am més de 20 anys d’experiència en Administració i Comptabilitat, s’incorpora a Eix Ambiental, amb moltes ganes de tirar endavant aquest projecte juntament amb tot l’equip de professionals que el formen. Creu molt en la cohesió d’equip per fer-ho possible amb èxit.

OLGA COMAS

Tècnica superior d’Administració i Finances, per la IOC (Institut Obert de Catalunya ). Feliç de formar part de l’equip en les tasques d’atenció al client i suport a l’administració general.

Oficina tècnica i comercial

ÈRIKA FORTUNY

Graduada en Magisteri d’Educació física per la Universitat de Girona. Va entrar a l’empresa des de la vessant esportiva del món de les piscines, portant manteniments, control de productes, magatzem i compres. Persona polivalent i molt motivada, a gust amb l’equip i ajudant sempre en la resta d’àrees.

ÀLEX CORTÉS

Formació professional en prevenció de la legionel·losi, desinfecció i control de plagues. Formació bàsica en eficiència energètica. Responsable de les operacions amb més de 10 anys d’experiència a l’empresa treballant colze a colze amb un gran equip de professionals compromesos en fer la feina ben feta i a tirar endavant el projecte. 

PEP JUTGLAR

Formació professional en prevenció de la legionel·la, desinfecció i control de plagues. Responsable del servei tècnic i atenció al client. Assistència en inspeccions i revisions sanitàries. Els més de 7 anys d’experiència treballant des de la base li han permès a dia d’avui disposar d’una visió global, esdevenint així una peça de referència en moltes de les àrees.

Controls analítics i formació

CÈLIA MIRÓ

Graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona, Màster en Aigua: Anàlisi Interdisciplinària i gestió sostenible i Màster en Microbiologia Avançada amb especialitat Sanitària per la Universitat de Barcelona. Gestió de mostres i anàlisis. Cap del servei de desinfecció. Responsable de formació. Entusiasta de la feina que fa i motivada per aportar de forma incondicional el seu granet de sorra.

MARTA ALEMANY

Llicenciada en Biologia per la Universitat de Girona. Tècnica en recollida de mostres i revisió d’instal·lacions. Contenta de treballar en una empresa que li permet créixer personal i professionalment, vetllant pel benestar de les persones i el medi ambient.

Qualitat i Consultoria

GEMMA ROTA

Graduada en Biologia per la Universitat de Vic (col·legiada nº 22392-C). Màster en agricultura ecològica per la Universitat de Barcelona. Responsable de Qualitat. Iniciant el seu treball a camp en tasques de revisió i suport actualment vetlla per la millora contínua i l’excel·lència de l’empresa, lloc on ha desenvolupat la passió pel sector de l’aigua.

XAVIER BIOSCA

Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Formador i consultor en Sistemes de Qualitat. 23 anys d’experiència en el sector. Afortunat de treballar en el que li agrada i de poder aportar tot el seu coneixement a l’equip.

MARIA VILELLA

Graduada en Biologia per la Universitat de Girona. Tècnica de laboratori. Motivada per formar part d’aquest equip on pot créixer personalment i professionalment. Disposada a aportar tot el que estigui al seu abast. Amant de la natura i molt conscienciada amb l’entorn que ens envolta. 

Tècnics

EQUIP TÈCNIC

Formació professional en prevenció de la legionel·losi, desinfecció i control de plagues. Tractaments d’aigua i manteniment de piscines. Desenvolupant les tasques de camp amb l’empenta i les ganes que cada un dels nostres clients es mereix.

Escriu per a buscar
Cistella de la compra

No hi ha productes a la cistella.