Empresa

Les empreses les fan les persones, l’equip humà és el valor més important que té l’empresa

Eix Ambiental som un equip de professionals amb seu a Vic (Osona) Barcelona que ens preocupem per donar solucions globals a tot tipus de problemes relacionats amb l’aigua, la salut i el medi ambient.

A Eix Ambental disposem d’un sistema de gestió de qualitat propi, certificat amb la ISO 9001.

Oferim solucions específiques i ajustades a les seves necessitats.

Transformem els problemes en solucions efectives.

Façana d'eix-ambiental
Imatge dels membres d'Eix Ambiental

Direcció

MONTSERRAT BRAUT

Llicenciada en Ciències Químiques, per la Universitat de Barcelona (col·legiada nº 4401) i Màster en Gestió Integral de l’Aigua per la Fundació Politècnica de Catalunya, ha dedicat la seva vida laboral a fer créixer l’empresa, envoltant-se dels millors professionals i d’un equip humà molt apreciat per ella mateixa i tots els seus clients.

Administració

MONTSE ALÓS

Am més de 20 anys d’experiència en Administració i Comptabilitat, s’incorpora a Eix Ambiental, amb moltes ganes de tirar endavant aquest projecte juntament amb tot l’equip de professionals que el formen. Creu molt en la cohesió d’equip per fer-ho possible amb èxit.

OLGA COMAS

Tècnica superior d’Administració i Finances, per la IOC (Institut Obert de Catalunya ). Feliç de formar part de l’equip en les tasques d’atenció al client i suport a l’administració general.

Oficina tècnica i comercial

ÈRIKA FORTUNY

Graduada en Magisteri d’Educació física per la Universitat de Girona. Va entrar a l’empresa des de la vessant esportiva del món de les piscines, portant manteniments, control de productes, magatzem i compres. Persona polivalent i molt motivada, a gust amb l’equip i ajudant sempre en la resta d’àrees.

ÀLEX CORTÉS

Formació professional en prevenció de la legionel·losi, desinfecció i control de plagues. Formació bàsica en eficiència energètica. Responsable de les operacions amb més de 10 anys d’experiència a l’empresa treballant colze a colze amb un gran equip de professionals compromesos en fer la feina ben feta i a tirar endavant el projecte. 

PEP JUTGLAR

Formació professional en prevenció de la legionel·la, desinfecció i control de plagues. Responsable del servei tècnic i atenció al client. Assistència en inspeccions i revisions sanitàries. Els més de 7 anys d’experiència treballant des de la base li han permès a dia d’avui disposar d’una visió global, esdevenint així una peça de referència en moltes de les àrees.

Controls analítics i formació

CÈLIA MIRÓ

Graduada en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona, Màster en Aigua: Anàlisi Interdisciplinària i gestió sostenible i Màster en Microbiologia Avançada amb especialitat Sanitària per la Universitat de Barcelona. Gestió de mostres i anàlisis. Cap del servei de desinfecció. Responsable de formació. Entusiasta de la feina que fa i motivada per aportar de forma incondicional el seu granet de sorra.

MARTA ALEMANY

Llicenciada en Biologia per la Universitat de Girona. Tècnica en recollida de mostres i revisió d’instal·lacions. Contenta de treballar en una empresa que li permet créixer personal i professionalment, vetllant pel benestar de les persones i el medi ambient.

JÚLIA SAEZ

Graduada en Biologia per la Universitat de Girona. Tècnica de laboratori. Encantada d’arrencar la seva carrera professional formant part d’una empresa amb la que hi comparteix valors; la intenció de cuidar el medi ambient, tenir cura d’un bé tant preuat com l’aigua i vetllar pel benestar de les persones. 

Contenta d’estar rodejada d’un equip de professionals que li permetrà créixer, tant laboral com personalment. 

Qualitat i Consultoria

GEMMA ROTA

Graduada en Biologia per la Universitat de Vic (col·legiada nº 22392-C). Màster en agricultura ecològica per la Universitat de Barcelona. Responsable de Qualitat. Iniciant el seu treball a camp en tasques de revisió i suport actualment vetlla per la millora contínua i l’excel·lència de l’empresa, lloc on ha desenvolupat la passió pel sector de l’aigua.

XAVIER BIOSCA

Doctor en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Formador i consultor en Sistemes de Qualitat. 23 anys d’experiència en el sector. Afortunat de treballar en el que li agrada i de poder aportar tot el seu coneixement a l’equip.

Tècnics

EQUIP TÈCNIC

Formació professional en prevenció de la legionel·losi, desinfecció i control de plagues. Tractaments d’aigua i manteniment de piscines. Desenvolupant les tasques de camp amb l’empenta i les ganes que cada un dels nostres clients es mereix.

Escriu per a buscar
Cistella de la compra

No hi ha productes a la cistella.