Serveis

Necessites un tractament contra la Legionel·la?

El  nostre servei d’atenció al client t’assessorà i et presentarà una proposta adaptada a les seves necessitats.

Control i Tractament

Oferim programes complets de Control i Prevenció de la legionel·losi: creació de llibre de registre, identificació dels punts crítics, elaboració de plànols, gestió de les revisions periòdiques (ECA) i acompanyament en les inspeccions sanitàries.

Més de 20 anys d’experiència

Els nostres sistemes de prevenció i control estan avalats per la normativa vigent. Amb més de 20 anys d’experiència, disposem d’un equip de professionals altament qualificats, per donar la millor solució a cada client.

Assessorament i acompanyament

Disposem d’un equip de professionals que t’assessorarà davant de qualsevol dubte i t’acompanyarà en les possibles Inspeccions Sanitàries.

Responsables amb el medi ambient

A Eix Ambiental tenim cura del medi ambient, per això els nostres tractaments estan homologats i minimitzem l’ús de productes contaminants.

Utilització d'un microscopi

Pioners en la prevenció, el tractament i el control de legionel·losi

Més de 20 anys realitzant tractaments pel control i prevenció de la legionel·la per tal de garantir que els nostres clients compleixin amb la legislació vigent, gaudeixin de les millors condicions sanitàries de l’aigua i evitin la proliferació de la legionel·la.

Eix Ambiental és una empresa acreditada per la Generalitat de Catalunya per a realitzar serveis a tercers per a tractament i control de la Legionel·la i impartir cursos oficial de Control i Prevenció de la legionel·la. Disposem del certificat ROESP.

scsalutpublica_h3

Programa complet de Control i Prevenció de la legionel·losi

Eix Ambiental t’ofereix un Programa complet de Control i Prevenció de la Legionel·losi per donar una solució global i efectiva.

Escriu per a buscar
Cistella de la compra

No hi ha productes a la cistella.