Blog

Descalcificador o Osmosis, quina diferència hi ha?

Descalsificador

Tant el descalcificador com la Osmosis són aparells que milloren la qualitat de l’aigua. Però saps quina diferència hi ha entre ells?

Descalcificador

El Descalcificador rebaixa el nivell de calç de l’aigua que ens arriba a casa. Algunes zones de Catalunya tenen un aigua molt dura, és a dir amb uns alt nivells de calç. Alguns dels beneficis d’instal·lar un descalcificador:

  • Allargar la vida dels nostres electrodomèstics. La calç s’acumula a les canonades dels electrodomèstics que utilitzen aigua, malmetent-los.
  • Pell més suau i hidratada.
  • Roba més neta.

Avui en dia hi ha molts tipus de descalcificadors, de diferents mides que permeten instal·lar-lo en qualsevol casa.

Osmosis

La Osmosis neteja l’aigua de les impureses que pugui tenir. Així doncs la instal·lació d’un aparell d’Osmosis ens permetrà gaudir d’una aigua pura i amb un bon sabor ja sigui pel consum humà directe o per cuina.

La Osmosi s’acostuma a instal·lar a la cuina, ja que és allà on utilitzem l’aigua directament. Al igual que els descalcificadors n’hi ha de moltes mides i característiques.

En resum…

Els descalcificadors i osmosis són equips complementaris. Instal·la un descalcificador i una osmosis per un obtenir una aigua pura i sense calç. Per contra si senzillament vols poder veure aigua de l’aixeta amb seguretat i garantint un bon sabor, el que necessites és una osmosis, de totes maneres cal tenir en compte que si es resideix en una zona on l’aigua conté molta calç la instal·lació únicament d’un sistema d’osmosis no seria suficient. Si a casa teva l’aigua porta molta calç i vols protegir els teus electromètrics, necessites un descalcificador.

A Eix Ambiental trobaràs diferents descalcificadors i aparells d’osmosis. T’aconsellarem sobre quin s’adapta més a les teves necessitats i si necessites també en farem la instal·lació.

Visita la nostra botiga on-line o truca´ns i t’informarem.

 

Escriu per a buscar
Cistella de la compra

No hi ha productes a la cistella.